Nem kell mondanod. Tudom. Tavaly megfogadtad: soha többé sorban állás, fullasztó pláza, idegtépő ácsorgás és várakozás. Erre mire készülsz idén is? Hogy a fullasztó plázában veszed meg a karácsonyi ajándékokat, és feszítő ideggel állsz sorba órákig a kasszánál.

Szakíts ezzel a hagyománnyal!

Vásárolj meg minden ajándékot egy kattintással!

Vagy van egy jobb ötletünk. Úristen! Ezt imádni fogod!

Kösd össze a kellemeset a hasznossal. Mindjárt mondom, mire gondoltam, ám előtte nézzük meg, hogyan tudod kiválasztani a tökéletes gyurmaékszert karácsonyra.

1. Süthető gyurmaékszer kicsiknek…

Biztosan nálatok is sokszor előfordul, hogy kislányod felveszi a cipődet, próbálgatja az ékszereidet és néha megkér, hogy csinálj neki egy csajszis sminket. Szeretne hasonlítani rád, az Anyukájára, hiszen minden női dolgot tőled tanul meg.

Nem kérdés, hogy mekkora örömöt szerezhetnél neki egy Anya- Lánya fülbevalóval.

2. …és nagyoknak (virágos gyurmaékszerek)

Fülbevaló, karkötő, nyaklánc – kínálatunkban számos gyurmaékszer szerepel. És szinte mindegyik a tavaszt idézi! Van egy virágimádó barátnőd? Netán az anyukád egy valódi Tavasztündér?

Derítsd ki, melyik a kedvenc színe, és nézz szét a kínálatunkban!

Szeretnéd élőben megnézni a gyurmaékszereket? A kezedbe venni és megforgatni, hogy biztosan a legjobb döntést hozhasd? Megteheted! Gyere el Székesfehérvárra az adventi vásárra, és keresd a Gyurma Trend faházát.

Ott találkozunk! 🙂

3. Gondolkodj gyurmaszettben!

Gondolkodj nagyban, hiszen a sok mindig olcsóbb 😉

Különleges összeállításokkal várunk Székesfehérváron az adventi vásárban. Ilyen például a karácsonyfadíszbe csomagolt nyaklánc fülbevaló szettünk!

4. Valami különlegest adnál ajándékba?

Mint tudjátok a fő termékeink a süthető gyurmából készült frangipáni virágok. Ezekből nem szoktam elvállalni egyedi szín kombinációk elkészítését, mert úgy gondolom, hogy a jelenlegi 27 színből, amit folyamatosan készítek, mindenki meg tudja találni a maga kedvencét.

Viszont nagyon szeretem a virágok mellett azokat a kreativitásomat edző figurás megrendeléseket, amikkel meg szoktatok keresni. Ezekből is láthatsz az asztalunknál jónéhány darabot, vagy megrendelheted weboldalunkról.

5. Kösd össze a kellemeset a hasznossal! – a családdal és a gyurmaékszerekkel

Korábban azt írtam, hogy egy kattintással is megveheted a karácsonyi ajándékokat, most mégis a tömegbe invitállak. Na ez az a jó ötlet, amit fentebb említettem. Mert most nem egy fullasztó plázáról van szó…

Kapd a hónod alá a családod, és gyertek el közösen a vásárba!

Így összekötheted a kellemeset a hasznossal: eltölthetsz egy csodás, ünnepi hangulatú napot a családdal, és még az ajándékokat is megveheted. Egy pohár forralt bor, és máris nem érzed olyan dühítőnek a tömeget.

Ha mégis úgy döntesz, hogy a webáruházunkból vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy meg fog érkezni hozzád a termék. Ráadásul nem is akárhogy: gondosan becsomagolva, hogy semmiképp se sérüljön.

Na, hol lépsz velünk kapcsolatba? Online a webáruházon keresztül vagy találkozunk személyesen?

Reméljük, az utóbbi!