Ma egy érzelmi történetet szeretnék veletek megosztani, amely úgy érkezett hozzánk, mint egy hétvégi napsugár, és egyből a szívünkhöz szólt. Főszereplői a Kertész család: Adrienn és lánya, Eszti. Az ő gyűjteményük az, ami miatt most itt vagyunk.

Adriennék már évek óta hűséges GyurmaTrend rajongók. Szeretik a színes, vidám, egyedi ékszereinket, amelyekkel mindig feldobhatják a megjelenésüket. De még ennél is fontosabb, hogy szeretik a közösségünket, a közös élményeket, a vidám pillanatokat, amit egy-egy vásárlás hoz számukra és Kálmán számra is.

A Pünkösdi hétvégén Adriennék, Zsoltival kiegészülve ismét betértek hozzánk a Vigadó téren, ahol a férjem, Kálmán nagy örömmel fogadta őket. Beszélgettek, nevettek, válogattak a gyönyörű frangipáni virág mintájú és állat figurás ékszereink közül, majd boldogan indultak haza az új kincseikkel.

Hazatérve elküldtek nekünk egy fotót, amelyen gyűjteményüket mutatják be. A fotón látható minden darab különleges, éppen olyan különleges, mint ők maguk. Színes frangipáni virágok, kedves állatfigurák, mindegyikben benne van a szívünk, a lelkünk, a munkánk. De a legcsodálatosabb az a boldogság, amit az arcukon láthatunk, hiszen az ékszereinkkel hozzájárulhattunk a boldogságukhoz.

Nem tudom eléggé kifejezni, milyen boldoggá tesz minket, hogy láthatjuk: az általunk készített ékszerek ennyire fontosak valakinek. Ez ad erőt, inspirációt, hogy továbbra is a lehető legjobbat nyújthassuk nektek.

Kertész család, köszönjük, hogy megosztottátok ezt a gyönyörű történetet velünk, és köszönjük mindenkinek a támogatást, amelyet a GyurmaTrend iránt tanúsítotok. Köszönjük, hogy itt vagytok velünk, és részesei vagytok az ékszereink által teremtett boldogságnak.