100% pénzvisszafizetési garancia

A teljes vételárat visszafizetem 30 napon belül, ha elégedetlen vagy!

A Gyurma Trend webáruház 100% elégedettségi garanciát nyújt Neked a törvényben előírt garanciával szemben. 30 napon belül bármikor visszafizetem Neked a megvásárolt termék teljes vételárát, amennyiben valami miatt nem vagy elégedett vele. Teljesen nyugodt lehetsz a vásárláskor, mert 30 napod van eldönteni, hogy jó üzletet ajánlottam, vagy sem.

Pénz visszafizetési garancia érvényesítési módja a következő:

1.jelzed a termékkel kapcsolatos elégedetlenségedet telefonon (70) 61-60-998. Kérlek ne felejtsd el, hogy családanyaként nem mindig tudom felvenni a telefont, de amint lehetséges visszahívlak.

2.az egyeztetés során ezekre is kitérünk: számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása

3.ha nem tudod a terméket személyesen visszahozni az érdi átvételi pontunkba, akkor postai csomagként tudod feladni címemre a visszaküldeni szánt terméket:

Oread-Trade Kft
(gyurmatrend.hu)
8646 Balatonfenyves Úttörő u. 135

Kérlek a csomagot értéknyilvánítással add fel, NE küldd vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módomban átvenni.

4.A termék megérkezésekor ellenőrzöm annak sértetlenségét, és piros postai utalványon vagy banki átutalással (ahogy a csomaghoz mellékelt leveledben kéred) visszaküldöm Neked a termék értékét.

5.Indokolt reklamáció (pl. ha az én katalógusomban szerepel valami tévesen, megtévesztő leírás, régi már nem aktuális fénykép, stb. miatt nem tudtál jól választani) és jogszabály alapján és annak megfelelően gyakorolt elállás esetén a szállítási költséget is visszafizetem, amennyiben csak meggondoltad magad, a postaköltséget sajnos NEM áll módomban visszafizetni.