Hogyan válassz a szivárvány színei közül!

A vásárokban az asztal mögött állva sokszor szoktam azzal a problémával szembesülni, hogy nem tudjátok eldönteni, a szivárvány összes színe közül melyik lenne a legjobb választás.

Ez van, amikor azért van, mert ajándékba vásároltok (bevallom a pasiknál sokszor itt már bejön a teljes bizonytalanság faktor), vagy egyszerűen annyira sok szín tetszik, hogy nem tudtok dönteni.

Mindegyik esetben elkezdek puhatolózni. 
Ha ajándékba viszitek, akkor elsőre az életkort szoktuk nagyjából belőni, kislány, kicsit nagyobb lány, barátnő/feleség, anyuka, vagy már nagymama.

❤️Nyilván a legkisebbeknél van a legkönnyebb dolgom, hiszen nagyon nagyon nagy százalékban a rózsaszínnel nem lövök mellé. Viszont a többi korosztálynál kellenek még kérdések. 


🧡A tinédzsereknél, barátnő/ feleségeknél mindig a hajszín az első. 


💛Szőke, akkor mindenképpen én az élénkebb színek felé próbállak terelgetni, mert a világos színek sokszor sápasztanak. 


💚Fekete, nekik a fekete szélű virágainkat nem szoktam ajánlani, mert sokszor “elveszik a hajukban”. 


💙Vörös, szerintem a legjobb választás a zöld vagy a kék. 


💜Barna, itt egy kicsit meg vagyok lőve, mert nekik minden színünk jól tud állni, itt mindenképpen tovább kell kérdeznem, hogy szűkítsük a kört. A következő kérdésem, az szokott lenni, hogy mi a megajándékozott kedvenc színe. Amennyiben erre tudjuk a választ, akkor már sikerül leszűkítenünk a kínálatot 3-4 színre amiből már saját magatok is el tudjátok dönteni, hogy melyik lenne a legjobb választás. Ezután már csak össze kell válogatni a szettet 🙂

Az idősebb korosztálynál megint kérdéseket szoktam feltenni. A legfontosabb, az az hogy mennyire konzervatív a hölgy akinek vinnéd az ajándékot.


❤️Konzervatív, akkor itt be is zárult a kör, mert a fekete szélű fehér virágunkat szoktam ajánlani, azzal biztosan nem lőnél mellé.


🧡Konzervatív, de szereti azért a színeket, akkor jönnek a fekete szélű de színes belsejű virágok. Ezután még rá szoktam kérdezni, hogy kb. milyen színű ruhákba szokott öltözni és ennyi elég is a megfelelő döntéshez.


💛Amennyiben egyáltalán nem konzervatív, akkor szoktunk elmozdulni a frangipáni természetes színei felé, de abból is a fehérre szokott legtöbbször esni a választásotok.

Remélem hasznos volt ez a kis összefoglaló.
Kálmán