Az ékszerkészítés szenvedélye vezet minket, hogy lenyűgöző, egyedi darabokat varázsoljunk a te mindennapi és különleges pillanataidhoz. A mai napon egy izgalmas témával szeretnék neked segíteni: hogyan viseljük bátran és stílusosan a nagy méretű ékszereket. Előfordulhat, hogy néha megrettenünk tőlük, de ne félj, mert ma bemutatok néhány trükköt, hogy te is magabiztosan viseld ezeket a látványos darabokat!

Szia, Judit vagyok a GyurmaTrend ékszerek készítője.

Mitől lesz egy nagy méretű ékszer a te legjobb barátod?

Először is, a nagy méretű ékszerek egyáltalán nem ijesztőek. Sőt! Csodálatos módon képesek megváltoztatni az egész megjelenésedet, hozzáadni az extra csillogást, amire szükséged van. Lehet, hogy már találkoztál a mi frangipáni virág mintás ékszereinkkel. Vannak köztük hatalmasak, de nagyszerűek

Az ékszer viselésének művészete

Az arányok

Amikor nagy méretű ékszereket választasz, fontos figyelembe venni az arányokat.

  1. Ruha: Az ékszereidnek arányban kell, hogy legyenek az öltözeteddel. Egy nagy méretű ékszer tökéletesen illik egy egyszerűbb, letisztultabb ruhadarabhoz, míg egy nagyon mintás, színes ruhához talán jobban passzolnak a visszafogottabb ékszerek.
  2. Testalkat: Az ékszereknek jól kell állniuk a testalkatodhoz is. Ha például magas és vékony vagy, a nagyobb méretű ékszerek remekül kiemelhetik alkatod.

A hangsúly

Egy nagy méretű ékszer viselésekor fontos tudni, hogy ez lesz a szettünk középpontjában. Tehát, ha nagy méretű nyakláncot viselsz, talán érdemes a fülbevalókat és a karkötőt elhagyni, hogy ne legyen túl sok. Vagy ha hatalmas fülbevalót választasz, akkor az a fókuszpont, és így nem szükséges sok más ékszer.

Nagy méretű ékszerek stílustippek

Most pedig lássunk néhány konkrét tippet, hogy hogyan hordhatod a nagy méretű ékszereidet!

Casual outfitben is helyük van

Ki mondta, hogy nagy méretű ékszereket csak elegáns alkalmakra viselhetsz? Vegyél fel egy egyszerű fehér pólót, farmert és dobd fel a szettedet a GyurmaTrend egyik nagy méretű fülbevalójával. Lássuk be, ki ne szeretne egy vidám színes fülbevalót hordani mindennap?

Egy szín, sok árnyalat

Ha egy szín dominál az outfitben, akkor a nagy méretű ékszerrel hozzáadhatsz egy kis pluszt. Például, ha a ruhád kék árnyalatú, válassz hozzá egy kék árnyalatú frangipáni virág mintás ékszert! Így az ékszered beleolvad a szettbe, mégis hozzáadja azt a kis extra csillogást.

Nagy méretű ékszer az elegáns eseményeken

Az elegáns eseményeken sem kell félned a nagy méretű ékszerektől. Sőt! Egy fekete koktélruha? Hozzáadunk egy nagy méretű, színes nyakláncot a GyurmaTrendből, és máris kész a tökéletes outfit.

Remélem, sikerült eloszlatnom néhány félelmet a nagy méretű ékszerek viselésével kapcsolatban. Ne feledd, az ékszerek azért vannak, hogy kiemeljék a szépségedet, és örömet okozzanak neked. Bátran kísérletezz velük, és találd meg a saját stílusod!

Ne felejtsd el, hogy a weboldalunkon, a gyurmatrend.hu-n és a facebook oldalunkon, facebook.com/gyurmatrend rengeteg nagyszerű ékszer közül választhatsz! Vidám ékszervásárlást kívánok!