Most, hogy végre sikerült megegyezni Székesfehérvárral, hogy oda megyünk Adventi Vásározni, már teljes mértékben a Karácsonyra fókuszálok. Először gondolatban, majd tettekben is igyekszem minél hangulatosabbá belsőségessé tenni ezt az ünnepet.

Muszáj időben nekiállnom, mert november 29.-től beindul a Gyurma Trend karácsony Székesfehérváron. Miután ezt rendbe raktuk Kálmánnal, Őt ott felejtem egy hónapra és nekem kell a családi karácsonyt két gyerkőc mellett meghitté varázsolni, és persze saját magamra is kell időt szánni, hiszen nem szeretnék fáradt, túlhajszolt anyukaként a fa mellett állni.

Tehát, időben el kell kezdeni, így én igyekszem mindent előre megszervezni, megtervezni.

És igen, ez a titkom, a szervezés!

Ha előre leírom, rendszerbe szedem a tennivalókat, akkor ez végig vezet a néha kialakuló fejetlenségen és irányt mutat és határidőket szab, amiből ezután már kiszámíthatók a feladatra szánt idők is.

Ezekre a listákra támaszkodva könnyedén kézben tudom tartani az adventi vásárral való tennivalókat a 4 fős családunk meghitt karácsonyát és még ki sem purcanok a végére.

Egy ilyen listát, egy rendszert szeretnék a kezedbe adni nyomtatható Karácsonyi Tervező formában, hogy idén ezt használva végre olyan családi karácsonyotok legyen amibe nem belehalsz, hanem igazán élvezed…