Úgy gondoltuk, itt lenne az ideje, hogy megismerj bennünket, a mi kis csapatunkat, családunkat.

Lássuk kik tesznek azért, hogy hétről hétre ki tudjuk szolgálni a rendezvényeken ránk találókat és a webáruházban érkező rendeléseket:

Nyitom én a sort, Judit vagyok és én készítem az összes ékszerünket. Mindegyiknek az alapanyaga süthető gyurma és a készítés folyamán nem használok semmilyen sablont, mindent kézzel formázok meg.

Judit

A lányunk Laura szállította az alapanyag ötletét. Mikor 2,5-3 éves volt imádott gyurmázni, akkoriban (is) úgy teltek a napjaink, hogy az összes játékidőben valamit készítettünk.

az első virágom

Akkoriban gyógynövény üzletet üzemeltettünk és a férjem vállalkozói szemléletét eléggé zavarta az a rengeteg “kidobott” idő amit azon kívül, hogy Laura finommotoros készségének fejlesztésére fordítottunk, nem tudunk semmilyen kézzelfogható terméket felmutatni, így válaszul a süthető gyurmát találtuk neki 🙂 . Ezután már készülhettek a maradandó alkotások.

Laura

Kérdezhetnétek, jó jó értem az alapanyagot, de miért pont a frangipáni?

Nos ennek érzelmi oka van. Röviden ez a kedvenc virágom.

Kicsit hosszabban: olyan szerencsésnek mondhatom magunkat, hogy az esküvőnk után nászútra Balira utaztunk, ahol találkoztunk ezzel a csodálatos virággal. Amíg ott voltunk, nem telt el nap, hogy ne lett volna a hajamban 🙂

Bali

Így amellett, hogy gyönyörű virág, nagyon szép emlékeim is társulnak mellé.

Na de térjünk vissza a csapatunkhoz!

Következő csapattag aki fontos szerepet tölt be a Gyurma Trend ékszerek világában, az a kisfiunk Áron. Ő a fő termékellenőrünk.

A töréstesztekre specializálódott 😉

Áron

Nem utolsó sorban pedig a férjem, Kálmán, aki amellett, hogy igyekszik sokat segíteni a “kisült” virágok feldolgozásában, ő az, akivel Találkoztok a vásárokban, ő az, aki télen és nyáron hétről hétre kiáll a Gyurma Trend standja mögé és eladja a termékeinket.

Kálmán

Remélem , tetszett ez a kis bepillantás a kulisszák mögé 🙂

Legyen szép napod

Judit