Kedves barátaink, nagy örömmel jelentjük be, hogy június 5-től indul a Gyurma Trend nyereményjátéka!

Az elmúlt napokban már sikerült felkeltenünk a kíváncsiságotokat, most pedig itt az ideje, hogy minden részletet megosszunk veletek.

Az összeghatártól független vásárlással részt vehetsz a játékban, akár a webáruházunkban vásárolsz, akár Fonyódon a standunknál. Minden vásárlásod esélyt ad a győzelemre!

A játék célja, hogy hálát adjunk mindazért a szeretetért és támogatásért, amit tőletek kapunk. A nyeremény pedig nem más, mint egy teljes, 15.000 forint értékű gyurmaékszer kollekció, amit mi készítünk neked! És nem is akármilyen – a színét te választhatod ki a 28 féle színünk közül. A győztes tehát igazi személyre szabott ékszerekkel gazdagodik.

A sorsolást július 1-jén tartjuk, és a nyereményt házhoz is szállítjuk. Ne feledd, hogy minden termékünk allergiamentes, így nyugodtan ajándékozhatod bármelyik darabot a kislányodnak vagy magadnak.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Szerezd meg a kedvenc gyurmaékszereidet, és egyben növeld az esélyeidet, hogy te legyél a szerencsés győztes. Izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy átadhassuk a győztesnek ezt a csodás, 15.000 forint értékű nyereményt.

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!